Tarot olvasás Karma elemzés

Sokszor feltesszük a kérdést, miért pont így alakulnak a dolgaink, ahogy, miért vannak az életünkben bizonyos helyzetek, és azt is természetesen, hogyan oldhatnánk ezt fel. Olyan kérdésekre keressük a karma elemzéseknél a választ merre van az életfeladatunk, mire kell koncentráljunk. A karma elemzések a tarotban sokkal inkább az aktuális szanszkárákat mutatják meg, amin épp dolgozunk. Kiegészítheti még az asztrológiai elemzést is, mivel segít pontosítani.

A konzultáció során megvizsgáljuk azt az aktuális kérdést, ami jelenleg kihat a mostani életünkre. Ebbe benne vannak azok a sebek, fájdalmak, amik akadályként megjelennek. Nincs két ugyan olyan elemzés. Természetesen ez lehet egy nagy aha élmény is, viszont sosem könnyű és vetekszik egy nagyon komoly árnyékmunkával. Az ilyen elemzések spirituális ismeretet is adnak.

A karma elemzéseknél rálátást kapunk az életfeladatra. A tarot megmutatja mi az ami hangsúlyos spirituális utunkon, és hol vannak gyengébb hatások, ami egyénenként eltérő. A karma elemzések megmutatják a gyengeségeinket is és azt is, hogy merre érdemes haladni, vagy mik azok a megoldások, amikkel megoldhatjuk ezeket a pontokat.

A tarot azért nagyon hatékony karma elemzéseknél, mert ha nem tudjuk a pontos születési időpontunkat, akkor is kaphatunk válaszokat az asztrológiával ellentétben. Ehhez nem kell tudni a pontos születési időt, mint az asztrológiában. Ezért ez előny lehet azoknak, akik nem tudják és emiatt nem lehet felállítani képletüket.

Keress bátran, ha szeretnél te is egy ilyen karma elemzést: oldtarot@gmail.com


A tarot, a számmisztika és az asztrológia nem terápia, ezért nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Jogi, egészségügyi és pénzügyi tanácsokat nem vállalok. A tarot elemzés nem foglalkozik pszichológiával. A konzultáció nem terápia. A tarot olvasásnak szórakoztatási célja van és egyéb személyi szolgáltatásnak minősül. Akármi hangzik el az elemzésen a kérdező felelős a döntései meghozatalában.

Megjegyzések