Tarot olvasás: Misszió elemzés

Az életút elemzés azt vizsgálja, milyen küldetésünk erre az életre. Természetes, hogy mindannyian szeretnénk érteni, mi az életünk lényege és hogy miért vagyunk itt. Mi az életcélunk, amit kiválasztottunk, hogy megvalósítanánk. Emellett az is, hogy helyes úton vagyunk, tényleg az életfeladatunk szerint történik minden.

Az életút elemzésnél ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Megnézzük azt, hogy mi motiválja általánosságban a kérdezőt, mi az ami vezérfonalként ott lebeg előtte. Ehhez nem csak a tarot, hanem a számmisztika segítségét is vesszük, amihez szükséges a születési dátumot is elküldeni.

Régóta keresett válaszokat is megtalálhatunk egy ilyen elemzésnél. Mindenkinek egy sajátos egyedi megismételhetlen sorsa van, amit hívhatunk személyes utazásnak is. Az olvasás spirituális kérdésekre enged betekintést.

Megtudhatunk nagyon sok mindent a küldetésünkről és arról milyen inditatásból döntünk úgy ahogy és mi az amit meg kell tapasztalnunk erre az életre. Ugyanakkor megmutatja azt is, hogy milyen ajándékokat kaptunk, hogy ezt megvalósítsuk. Az életút elemzés megmutatja, hogy mire születtünk, milyen rejtett képességeink és tehetségünk van és mi az az irány amerre érdemes mennünk.

Olyankor ajánlom az életút elemzést, mikor nem látunk tisztán ás nem értjük miért történnek a dolgok és kicsit úgy érezzük körülöttünk minden felfordult és kháoszt érzékelünk. Nem látjuk a kimenetelét annak, hogy merre haladunk nagy távlatokban.

Az életfeladatunk megtalálása nem egy könnyű dolog sokak számára. Itt ehhez kaphatunk útmutatást és inspirációt. Mindenki céllal születik le erre a világra. Sokszor ahhoz, hogy kiteljesedett életet éljünk fontos, hogy megtaláljuk azt mi is feladatunk.

Valahol mindenki érzi mi az életfeladata és néha csak megerősítés kell, de olyan is van amikor az ego mond ellent. mert nem tetszik neki, ezért nem akarjuk felvállalni a feladatot. Ha nem találjuk egyéni, személyes életfeladatunkat, könnyen depressziósak, vagy elkeseredettek leszünk. Küldetésünk lehet többrétű is.A konzultáció során a képességeinket, a tehetségünket, az irányt is kutatjuk, hogy mit választottál magadnak, mint feladat.

Ha úgy érzed elakadtál, és nem jönnek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, akkor érdemes lehet egy ilyen elemzés számodra is.

Keress bátran: oldtarot@gmail.com

A tarot, a számmisztika és az asztrológia nem terápia, ezért nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Jogi, egészségügyi és pénzügyi tanácsokat nem vállalok. A tarot elemzés nem foglalkozik pszichológiával. A konzultáció nem terápia. A tarot olvasásnak szórakoztatási célja van és egyéb személyi szolgáltatásnak minősül. Akármi hangzik el az elemzésen a kérdező felelős a döntései meghozatalában.

Megjegyzések