Asztrológia elemzés - Horoszkóp

Az asztrológia abban segít nekünk, hogy pontosabb képet kapjunk önmagunkról. Felismerhetjük a bennünk rejlő lehetőségéket, tehetséget vagy más tulajdonságokat. Megtudhatjuk, milyen erők munkálkodnak bennünk. Tehát abban segít, hogy ráébredjünk arra, hogy mik azok belső tulajdonságok, amik vezérelnek egy adott helyzetben. 

Miből áll a konzultáció? 

Az általános asztrológia elemzés érinti a személyiség jegyeket, életmisszióját. A horoszkóp egyedi és megmutatja a szellem, hogyan épül fel, és milyen felvállalásai vannak. Ezek a konzultációk ebben segítenek, hogy megkapjuk a válaszainkat.

Az asztrológia segít, hogy megértsük a spirituális összefüggéseket. Ha képesek vagyunk a szellemhez igazodni, akkor nem megyünk árral szembe. Amikor nem a szellem választásait szeretnénk sokszor rosszul működnek a dolgaink vagy ürességet érzünk. Gyakran előfordul, hogy legtöbben olyan dolgokat akarunk manifesztálni, ami ellentmond a szellemnek. Ilyenkor sem a szellem akarata, sem az egónk vágyai nem megvalósíthatóak és ha jobb esetben is megvalósítjuk a nem hozzánk illő célokat nem fog kielégíteni és ürességgel tölt el. Amikor ezt érezzük, az azért van, mert nem a szellemi spirituális oldalunkra hallgatunk.


  • Az asztrológia elemzéshez szükséges megadni a születési dátumot a pontos órával és perccel és a születési hellyel. Ha nem tudod a pontos időpontot nem lehet elemzést készíteni. 
  • A tarothoz hasonlóan az asztrológia sem dönt helyettünk és a felelősséget nem veszi le. Tehát igen, nem kérdésekre nem ad választ.
  • Az elemzés 45-60 perc
  • Időpontot 1-2 hetes intervallumban adok. 
  • Az időpont csak 24 órán belül mondható le.
  • Bejelentkezni e-mailen. (oldtarot@gmail.com)
A mottóm, hogy legjobb verziói legyünk önmagunknak és ezáltal a legjobb idősávot válasszuk.

Az elemzés nem terápia, szórakoztatási céllal rendelkezik.

A tarot, számmisztika, asztrológia nem terápia, nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Ez a blog és témája nem foglalkozik pszichológiával, ahogy az elemzések sem. Semmilyen formában nem helyettesíti a szakképzett szakember kezelését vagy véleményét. Akármit mond a tarot olvasó vagy az asztrológus a kérdező felelős a döntései és a cselekedetei meghozatalában. 


Megjegyzések