Személyes tarot konzultáció


Bemutatkozás

Tarot olvasó, asztrológiai és számmisztikai elemző, író és vlogger vagyok. Emellett más kreatív intuitív területekkel is foglalkozok.
A tarot rengeteget adott az életemben. Ma már másoknak is készítek személyes elemzéseket. A tarot, az asztrológia segít abban, hogy megértsük a miérteket és rálátást kapjunk helyzetünkre.

Még tinédzser koromban kezdtem el érdeklődni a spirituális témák iránt. Ennél fogva a tarot nagyon fiatalon már belépett az életemben. A kártyák 16 évesen nyíltak meg legelőször, amikor megfestettem a saját paklim és akkor mély igazságokat értettem meg benne. Most már majdnem 2 évtizede foglalkozom a tarot olvasással.

A szellem valódi magjának a megtalálása és felszabadítására törekszem. Mint mindannyian sok ajándékkal és tehetséggel születünk, hogy aztán kiteljesedjünk benne és egymást támogassuk.
A tarot segít körvonalazni a világunk, hogy jobban eligazodjunk az élet nagy hullámai között. Sose felejtsd el, hogy a szellemünk a nagy univerzumnak része. Éppen ezért mindannyian különlegesek és értékesek vagyunk.

A tarot az aktuális helyzetet lehet legkönnyebben kielemezni. Addig az asztrológia irányt mutat nagyobb távlatokban is. Ezek az eszközök együttesen nagyszerű támogatást jelenthetnek az életünkben.



Tarot olvasás feltételei

  • Bejelentkezni e-mailen lehet. Mielőtt jelentkezel, kérlek küld el azt a témát, kérdést, amit felszeretnél tenni. (oldtarot@gmail.com) Fontos számomra az is, hogy ez az etika határain még belül legyenek a kérdések.
  • Ha megerősítetted szándékod, fizetni utalva vagy személyes elemzés esetén a helyszínen is megteheted. Miután beérkezett az összeg egyeztetünk egy időpontot. Ami legtöbbször egy héttel később kerül sorra, attól függően milyen hosszú várólista van.
  • Az elemzés és a konzultáció nem visszatéríthető. Nagyon sok energiát fektetünk magába a technikák elsajátíttatásába, aminek szintúgy vannak ezzel járó költségei (mint, tanfolyam, könyvek, eszközök, folyamatos fejlesztések, kondíciók). Szerencsére eddig nem is volt gond azzal, hogy nem rezonált volna az üzenet a helyzettel.
  • Gyors hívást nem áll módomban fogadni. Utólagos fizetésre nincs lehetőség a skypos konzultációknál.


Időpont módosítása, időpont lemondása:

  •  Időpontot módosíttatni vagy lemondani 48 órán belül van lehetőséged. A lemondás a foglalás 24 órán kívül történik, nem jár anyagi következményekkel. Viszont a 24 órán belüli lemondások esetében a díjnak a csak a fele használható fel egy következő konzultációnál. Nem áll módomban fogadni abban az esetben, ha egymás után kétszer is lemondásra kerül a konzultáció.


Megértésedet és együttműködésedet hálásan köszönöm!

.
Karma és Életmisszió elemzés feltételei
  • A bejelentkezés a többihez hasonlóan történik. Ha megérkezett az összeg, vagy a személyesen a megbeszéltek szerint történik a forgatókönyv, akkor megbeszélünk egy időpontot, és skypon vagy személyesen elmondom. A karma elemzéseket előre készítem el, mivel egy egész napot vesz igénybe, mert transzmunkát végzek.
  • Maga az elemzés amit elmondok egy órát vesz igénybe.
  • Kérlek küldjétek el a születési dátumot, mert ebből kiszámolom a missziószámot is.
  • Hangfelvétel engedélyezett, sőt nagyon is tanácsos.
  • A Karma és a Misszió elemzés két külön elemzés. Javasolom, ha mind a kettőt szeretnéd egy kis idő elteltével keress meg a másik elemzéssel is.

ETIKA
  • Az etikai kérdések a spirituális munkában is különösen fontosak.
  • Az olvasatban nem kérdezünk rá más emberekre. Ismerősökről, családtagokról külön kérdezni nem szoktunk. Mindig a kérdezőre vonatkozó helyzetelemzésekkel foglalkozunk. Csak engedéllyel nézünk meg bárkit, ezért nagyon fontos a kérdező beleegyezése.
  • Olyan kérdéseket teszünk fel, ami csak a kérdezőre vonatkozik.
  • Egészségügyi diagnózist nem állítunk fel és nem is foglalkozunk ilyen témákkal. Csak orvos állíthat fel diagnózist. Jogilag szabályt sért. (!) A tarot nem foglalkozik az egészséggel.
  • Akármi hangzik el az elemzés során, a kérdező felelős a döntései és cselekedetei meghozatalában. A tarot nem veszi le a felelősséget! Gyakori, hogy sokan szeretnék a döntést az olvasóra hárítani, de a konzultációnak nem is ez a lényege. Nem teszünk fel eldöntendő kérdéseket, amire igen vagy nem a válasz, mivel a legvégső döntés mindig a kérdezőé. Csak körvonalazzuk a helyzetet. A spirituális eszközökkel nem tudjuk levenni a döntéseink terhét, és nem is fognak helyettünk élni. Az igaz, hogy megmutatja a legvalószínűbb idősávot, de ettől még a jövő formálható a legtöbb esetben. A saját döntéseink eredménye, hogy végül melyik idősíkba lépünk.
  • Minden elemzést és kérdést és helyzetet nagy diszkrécióval kezelek.
  • Bizalmasan kezelem az ügyfél adatait és az erre vonatkozó szabályokat betartom.
  • Az elemzés nem kezelés, hanem szórakoztatási céllal rendelkezik. A tarot elemzés nem foglalkozik pszichológiával. Semmilyen formában nem helyettesíti a szakképzett szakember kezelését vagy véleményét. Az elemzések nem helyettesítenek semmilyen gyógyító eljárást és nem is azonosak vele. 
  • Jogi, orvosi és pénzügyi tanácsot nem vállalok!
ÁRAK


Karma elemzés: 20.000
Előre készítem a karma elemzéseket, majd 1 óra míg elmesélem.
Misszió elemzés:20.000

Tarot olvasás -Általános konzultáció
45per 12.000
Bármilyen kérdést feltehettek a konzultáció közben, ami felmerül (az etikai feltételeken belül). 
Írásban egy kérdés, egy válasz: 12.000
Nincs mód visszakérdezésre, abban az esetben újabb konzultációnak minősül. 

Asztrológiai általános elemzés: 13.000 
A pontos születési dátum, születési hely megadása szükséges hozzá.



Megjegyzések

Megjegyzés küldése