Ősök tarot kártya kirakás

A tarot egy csodálatos eszköz, arra hogy mélységeket érintsünk meg általa, így az őseinkkel való kommunikációnkban is segítséget jelenthet.

Alapvetően a válaszainkat mentalásában támogat minket. Elsősorban az öntudatosság és az önmegvalósítás eszköze, amely lehetővé teszi azt, hogy észrevegyük az életünk mozgatóit, a személyiségünk erősebb és gyengébb részeit és segít kielemezni azokat a területeket, ahol valamilyen nehézség van jelen. Ugyanakkor kiszűrhetjük azokat a mintákat, amelyek nem szolgálnak többé minket. Elég sokféleképpen, és elég sok mindenre alkalmazhatjuk, itt most egy egészen új módszert szeretnék veletek megosztani.

Ez egyaránt szól a tiszteletről és a szeretetről is. Ugyan sokszor idő kell ahhoz, hogy elhivatottságot érzünk erre a témához. Viszont nagyszerű eszköz, ha szeretnénk kommunikálni szeretteinkkel és útmutatást kérni tőlük.

Még mielőtt, belemélyednél az ősökkel való kommunikáció egyik alap pillére a tisztelet, és ezt sosem szabad elfelejteni. Az ázsiai kultúrákban még élelmet is visznek szeretteiknek és felajánlják nekik. Ezt a gesztust mi is megehetjük szimbolikusan.

A tiszteletet úgy is kifejezhetjük, hogy szépen bekeretezve kirakjunk szeretteink képeit. Meggyújthatunk nekik egy egy gyertyát. Vannak akik kicsit modernebbek és szívesen gyújtanak füstölőt is, esetleg tömjént, mirhát. Ezt megtehetjük a reading előtt is, hogy ezzel kifejezzük a szeretetünk feléjük.

Természetesen sokféleképpen feltehetjük a kérdéseinket is és nyugodtan módosíthatod a kirakást. Mikor őseinktől kérünk útmutatást határozottan erősítsük meg a szándékunkat. Majd megkeverjük a lapjainkat és húzunk.


  1. Mit jelent számomra az ősökkel való kapcsolat?
  2. Mit tehetek értük? Hogyan, milyen módon tudom megtisztelni az őseim:
  3. Milyen ősök vannak mellettem?
  4. Milyen ajándékot, képességet örököltem tőlük? 
  5. Hogyan adjam tovább ezt az örökséget?
  6. Miben és hogyan támogatnak, segítenek engem?
  7. Milyen üzeneteztük van számomra?

Kicsi tapasztalatot kíván egy ilyen jellegű kirakás, talán nem pont a kezdőket inkább a haladókat bilincseli jobban le ez a téma.

Ötletet adva, pár tippel szeretnék nektek szolgálni, hogyan értelmezd a lapokat. Ne felejts el kreatívan asszociálni. Például, ha feltűnik, egy egy udvari lap, akár elgondolkozhatunk azon, hogy esetleg ezek képviselhetik az őseinket.

Enged, hogy szóljanak hozzád a lapok és adjanak értékes útmutatásokat. Mint időszak, nagyon erőteljes lehet a őszi napéjegyenlőség, hallottak napja vagy Halloween, hisz ez az időszak róluk szól.

Megjegyzések